Новини


Колоездачи на „Цар Симеон” отидоха с велосипеди на абитуриентския си бал
Дата: 24.5.2016г.
Източник: „Цар Симеон 1898”

Двама от водещите колоездачи на пловдивския „Цар Симеон 1898” отидоха с велосипеди на своя абитуриентски бал. Младежките национали  Николай Генов и Адриян Беев направо шашнаха съученици, преподаватели и приятели, като пристигнаха на тържествата в стилни маркови костюми, но яхнали любимите си оригинални състезателни бегачи, разкриха техни съотборници. 
Генов и Беев наскоро изкараха с отличие матурите и приключиха успешно школските си години в Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров”.
Слад като се дипломирали, Ники и Анди решили по оригинилен начин да изненадат съучениците си за празненството от завършването на средното си образование, организирано в реномиран пловдивски ресторант в костюмари се качили на колелата си.  
Техният главен треньор в „Цар Симеон 1898” Петър Павлов лично се заел със задачата да докара и върне с клубния микробус техните състезателни велосипеди. 
Иначе младите колоездачи бяха изтупани на абитуриентския си бал като манекени на реномирана модна къща. Двамата до последно криеха от приятеките си с какъв костюм, риза и обувки ще ги изненадат, защото били изтупани по последен писък на европейската мода.
Заради матурите и абитуриентските си балове Ники и Анди пропуснаха един от последните стартове от календара на Българскиья колоездачен съюз.