Новини


Шефове на "Цар Симеон" ще правят оценка на сезона
Дата: 10.12.2014г.
Източник: "Цар Симеон 1898"

Шефове на "Цар Симеон" ще правят оценка на сезона
Ръководството на пловдивския колоездачен клуб „Цар Симеон 1898” ще се събере тези дни на специално свое заседание, на което да направи оценка на представянето на всички отбори в клуба през изминалия спортно-състезателен сезон.
На сбирката ще бъде обсъдена работата както в детско-юношеската школа, така и ще бъдат направени персонални оценки на всички състезатели от представителния мъжки и младежки отбор. На заседанието ще присъстват главният треньор на клуба Петър Павлов и членове на управителния съвет.
Ще бъдат направени оценка и анализ на представянето на колоездачите на „Цар Симеон 1898” в по-големите състезания в чужбина от спортния календар на отминаващата 2014 година.
Както е известно представителният мъжки тим на "Цар Симеон 1898", както и юношеските формации на клуба в момента са официално във ваканция. Въпреки, че тазгодишният спортно-състезателен сезон приключи, главният треньор на „царистите” Петър Павлов не е разпуснал изцяло своите възпитаници и те правят през ден тренировки по желание, за да не излизат от спортна форма. С мъжкия отбор тренират и всички състезатели от юношите.
По-интензивните натоварвания за пловдивските колоездачи ще започнат малко по-късно, когато ще започне и същинската част от предсезонната зимна подготовка за новия спортно-състезателен сезон.