Новини






В "Цар Симеон" бистрят плана за зимната подготовка
Дата: 14.1.2014г.
Източник: ПКД „Цар Симеон 1898”

Ръководството на пловдивския колоездачен клуб „Цар Симеон 1898” в момента обсъжда плана за предсезонната зимна подготовка на представителния мъжки отбор, както и за юношеските състави. Той ще бъде приложен на практика след седмица, когато започва същинската част на подготвителния цикъл за новия спортно-състезателен сезон. Тогава ще стане ясно дали шефовете на плодвиския велоклуб ще изпратят представителния си отбор на зимен подготвителен лагер в чужбина. Това ще се наложи, ако у нас падне обилен сняг и пътищата са заснежени и заледени.
Почти всички състезатели на „Цар Симеон 1898” не са спирали да тренират и въртят педали през ден, въпреки че официално те са във ваканция. Колоездачите сами изявиха желание да тренират, за да не излизат от спортна форма.
Главният треньор на „Цар Симеон 1898” Петър Павлов е много доволен от старанието на момчетата, от сериозността и отговорността на всички в отбора.
Няма контузени или болни бегачи, всички тренират на пълни обороти по пътищата в региона, въпреки студеното време навън, особено сутрин.