Новини


„Цар Симеон” награди най-заслужилите на коледно-новогодишно тържество
Дата: 26.12.2013г.
Източник: ПКД „Цар Симеон 1898”

Ръководството на пловдивския колоездачен клуб "Цар Симеон 1898" награди най-заслужилите свои състезатели, треньори и служители на клуба. Това стана на стегнато стилно коледно-новогодишно тържество, което се проведе в реномиран пловдивски ресторант. 
Преди празненството, шефовете направиха оценка на представянето на всички отбори в клуба през изминалия спортно-състезателен сезон.  
На сбирката бе обсъдена работата в детско-юношеската школа и направени персонални оценки на всички състезатели от представителния мъжки отбор.  
Дадена бе оценка и на представянето на колоездачите на "Цар Симеон 1898" в 63-ата Международна колоездачна обиколка на България, както и в по-големите състезания у нас и в чужбина от спортния календар на отминаващата 2013 година.
По време на тържеството официално бе обявено, че стартира специално допитване – анкета от управителния съвет на клуба до състезатели, треньори, колоездачни деятели и спортни общественици, служители на клуба и журналисти, както и редови клубни членове, за определяне на най-добрите колоездачи на "Цар Симеон 1898" за изминалата година.
Класацията ще бъде изготвена след подробен анализ на изявите на всички състезатели на "Цар Симеон 1898" – от детско-юношеската школа до представителния мъжки отбор, и дадената от ръководството обективна персонална оценка от представянето на всички отбори в клуба през изминалия спортно-състезателен сезон.
При подреждането в анкетата ще се има предвид направените от ръководството персонални оценки на всеки един от състезателите в представителния мъжки отбор.
Резултатите от тазгодишната анкета за колоездач №1 на пловдивския велоклуб ще бъдат оповестени след Нова година.