Новини


Цар Симеон се отказва от Габровски и Петър Панайотов
Дата: 14.11.2008г.
Източник: ПКД Цар Симеон

Ръководството на пловдивския колоездачен клуб Цар Симеон Рея96 е имал намерение да привече в отбора си тазгодишния победител от 58-ата Международна колоездачна обиколка на България Ивайло Габровски, както и от освободения наскоро ас на КК Бургас Петър Панайотов, но после се е отказал от това си намерение. Двамата първоначално влизали в плановете за предсезонната селекция, но впоследствие отпаднали от сметките. Това призна изпълнителният директор на Цар Симeон Рея96 Йордан Зашев.
„Преценихме, че Ивайло и Петьо няма да се впишат добре в нашия колектив и затова се отказахме от тях. И двамата са много силни бегачи с безспорни лидерски качества, но на нас не ни трябват индивидуалисти, а повече момчета, които мислят първо за колектива и отбора си. Затова се отказахме от привличането на Габровски и Панайотов”, обясни Зашев.
Ивайло Габровски и Петър Панайотов са били предложени на „царския” тим от наш колоездачен мениджър. Двамата бегачи също били готови да пристигнат под тепетата и да преговарят за бъдещ договор, но след отказа от Пловдив са започнали да проучват други оферти.